Кулінара замовляють виступити на корпоративі або ж приватно приготувати страви.
Євген Клопотенко відомий кухар і ресторатор поділився скільки коштує вечеря, яку він приготує.
“Я зазвичай корпоративи не роблю, це вкрай рідко. Я їх робив, мабуть, три рази в житті. Якщо звати мене на майстер-клас, виступити на корпоративі, то десь 8 тисяч доларів це коштує”, – розповів кулінар.
У нього можна замовити і приватну вечерю. Але кухар досить рідко береться за таке.
“Якщо комусь приготувати…Я зазвичай не готую, але якщо дуже сильно люди просять. Якщо це чиєсь приватне бажання… Ну, це буває, можливо, раз на рік. Можливо, раз на два роки. Це також коштує 8 тисяч доларів”, – додав Євген.
Однак, якщо це стосується країни, наприклад, приготувати для закордонних зірок, політиків, дипломатів, то кухар за це кошти не бере: “Для держави це безкоштовно!”.