Співачка готує кутю по старовинному рецепту.
Відома українська співачка Наталія Могилевська у своєму інстаграм поділилася улюбленим рецептом різдвяної страви.
“Ділюся з вами, як завжди, найкращим і найкориснішим. Яке ж Різдво без куті? У кожної родини свій рецепт, а сьогодні я розповім, як її готую я”, – звернулася Наталія до своїх підписників.
Для приготування куті співачка рекомендує використовувати: два стакани відвареної пшениці, столову ложку замочених родзинок, горіхів, меду та замоченого маку.
Для ідеального смаку зірка радить додавати чайну ложку меду навіть у солоні страви, а дрібка солі зробить смак куті більш виразним і підкреслить його.
“Щоб смак куті розкрився повністю, треба додати те, що завжди підсилює його – трішки солі”, – зазначила співачка.
Святковий рецепт Наталії вже став улюбленцем її прихильників, які дякують їй за натхнення до створення святкової атмосфери.