Запечені яблука можуть бути повноцінним сніданком або смачним десертом. Вони зберігають свої корисні властивості навіть після запікання. До того ж у такому вигляді вони засвоюються краще за свіжі яблука, нормалізують вуглеводний обмін, виводять токсини і зміцнюють імунітет.

Інгредієнти:

  • 4 яблука
  • 50 г родзинок
  • 2 шт. інжиру
  • 2 шт. фініків
  • 3 ст. л. волоських горіхів
  • 1 ч. л. кориці
  • щіпка меленого імбиру
  • мед до смаку

Приготування:

  1. Залий родзинки та інжир на 20 хвилин окропом, щоб вони набрякли, потім обсуши їх і наріж шматочками.
  2. Подрібни волоські горіхи і фініки, змішай з родзинками, інжиром і корицею.
  3. Видали з яблук серцевину і наколи шкірку зубочисткою, щоб при запіканні вона не лопнула.
  4. Нафаршируй яблука приготовленою начинкою. Загорни кожне в фольгу, залишивши зверху невеликий отвір. Запікай 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  5. Перед подачею на стіл полий запечені яблука медом.
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Підпишіться на наші розсилки

Отримуйте сповіщення про оновлення.

Вам також може сподобатися
Стоматологічні санкції в дії: Назарій Михайлюк
Назарій Михайлюк – провідний український стоматолог проробив роботу з іноземними колегами-стоматологами з…
Стоматолог Оксана Михайлюк: “Залишаємося в країні, бо хто як не ми”
Стоматолог та за сумісництвом інфлюенсерка Оксана Михайлюк з сім’єю зробили свій готель…
Перша допомога при інфаркті та інсульті
ROZVOROT.info розповідає та закликає дбати про своє здоров’я. Рекомендуємо ознайомитись із симпотмами…
Стрес і випадіння волосся пов’язані?
Те, що відбувається зараз із волоссям, більше пов’язане із сезонним випадінням, адже якщо…